اخبار اسلایدی

سلامت شهروندان، دغدغه اعضای شورای اسلامی شهر قزوین است

مهندس عباس ظاهری:

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین در دیدار با دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین که با همراهی تعدادی از اعضای این شورا و به منظور تبریک انتصاب دکتر مهرام انجام شد، گفت: جدا از اینکه یکی از وظایف اصلی شورا، نظارت بر بهداشت شهر است، یکی از دغدغه های اصلی اعضا نیز، سلامت شهروندان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در این برنامه، که دکتر سیّد سعید اسکویی، معاون بهداشتی این دانشگاه نیز حضور داشت، عباس ظاهری بیان داشت: در راستای توجه به دغدغه مذکور، در شورای اسلامی شهر قزوین و پیشگام تر از سایر استان ها، «کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست» تشکیل شده است و ادامه داد: امیدواریم با هم اندیشی بین اعضای شورا و مسئولان و کارشناسان دانشگاه، شاهد ارتقا وضعیت سلامت شهر و شهروندان باشیم و البته به رضایت مردم نیز افزوده شود.

ایشان با اشاره به اینکه به جز موارد سیاسی، نظامی امنیتی و قضایی، شورا در تمام موارد ، ورود خواهد داشت؛ اظهار داشت: در حال حاضر، شورا با بیش از 60 سازمان دولتی و مردم نهاد، در ارتباط کاری است.

گفتنی است، در این دیدار که داودی، صادقی نیارکی، صدیقی، مجابی، صلح جو، انتظاری، غیاثوند، چگینی، اشدری، عطایی و نخستین، از شورای شهر، حضور داشتند، اعلام شد با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، شهرداری، شورا و خانه مشارکت مردم در سلامت، در انجام پروژه ها، به پیوست سلامت، توجه خواهد شد و همچنین با برپایی نمایشگاه هایی، مردم با عوامل موثر بر سلامت، آشنا تر خواهند شد.

همچنین، تعدادی از موارد مشکلات حوزه سلامت بیان شد و از دکتر مهرام درخواست شد که در اولویت کاری متولیان سلامت قرار گیرد. بهبود وضعیت بهداشت فضاها و افزایش وضعیت تکریم ارباب رجوع در بیمارستان های دولتی، توجه بیشتر به توازن جغرافیایی مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت، توسعه امکانات و تجهیزات درمانی(مانند پرتو درمانی)، برای کمتر شدن مراجعه شهروندان به سایر استان ها، تبدیل شدن شهر قزوین به نمونه آزمایشی(پایلوت) پزشکی در منطقه(برای ارائه خدمت به مردم استان و سایر استان ها) و برون سپاری خدمات در حوزه سلامت(انجام توسط بخش خصوصی و با نظارت بخش دولتی)، نمونه ای از مباحث عنوان شده بود.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 56039079 تعداد بازديد زيرپورتال: 78613 اين زيرپورتال امروز: 89 سایت در امروز: 40843 اين صفحه امروز: 39