اخبار اسلایدی

فضاهای درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پنجره جهانی قرار گرفت

توریسم درمانی و جذب دانشجو، مبنای تهیه این نرم افزار است

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در ادامه مقوله جهاد فرهنگی، با حمایت های بی دریغ رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه، امکان مشاهده فضاهای درمانی و آموزشی تعدادی از واحدهای تابعه را در پورتال(وب سایت اینترنتی) دانشگاه، از طریق «نرم افزار تور مجازی» مهیا کرد تا اولین گام ها، برای توجه به موضوع گردشگری سلامت و جذب دانشجو، در پنجره جهانی اینترنت برداشته شود.

مطابق این خبر، برای معرفی امکانات درمانی دانشگاه، تصاویر اورژانس، بخش های بستری، امکانات پاراکلینکی و اتاق های عمل جرّاحی در مراکز آموزشی ـ درمانی شهید رجایی(مرکز ترومای استان)، بوعلی سینا(مجهز به بخش جرّاحی قلب)، کوثر(ویژه زنان و زایمان)، قدس(ویژه کودکان)، ولایت(یکی از مدرّن ترین بیمارستان های کشور) و 22 بهمن(ویژه بیماران اعصاب و روان) استفاده شده است. در بحث اورژانس پیش بیمارستانی نیز، تصاویر واحدهای عملیاتی و اداری مرکز فوریت های پزشکی قرار داده شده است.

همچنین برای معرفی امکانات آموزشی دانشگاه، از تصاویر کلاس ها، آزمایشگاه ها، کتابخانه ها و سایر امکانات جنبی، در دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی، در کنار تصاویر مجتمع پردیس(فضاهای محوطه ها) استفاده شده است. البته، معرفی امکانات فرهنگی ـ ورزشی، شامل: مصلی نور، خوابگاه های دانشجویی، سلف سرویس، زمین های چمن طبیعی و مصنوعی و سالن های ورزشی، از طریق لینک «معاونت دانشجویی ـ فرهنگی» ، نیز در این بخش جای می گیرد.

گفتنی است، در نرم افزار مذکور، مواردی مانند: بزرگ نمایی و گردش 360 درجه تصاویر، پخش موزیک، استفاده از نقشه دارای نقاط مشخص شده و توضیحات متنی، از طریق گزینه های داخل کادر پایین تصاویر، قابل فعال یا غیر فعال شدن است. نرم افزار یاد شده، در مدت پنج ماه، توسط «شرکت تصویر پردازان لوتوس مینودر» و با نظارت و راهنمایی، مهندس میثم پاک نهاد، کارشناس روابط عمومی دانشگاه و همکاری کارشناسان واحدهای مذکور، تهیه و تدوین شده است.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 53410687 تعداد بازديد زيرپورتال: 77412 اين زيرپورتال امروز: 47 سایت در امروز: 56791 اين صفحه امروز: 36