گُل لبخند، هدیه عمو باغبان و مبارک، به کودکان سرطانی

حاصل همکاری چند سازمان دولتی و مردم نهاد، اجرای برنامه عمو باغبان و مبارک شد تا لحظه هایی بر لبان کودکان سرطانی، آسوده از رنج بیماری، گُل لبخند شکفته شود و والدین آنان و کادر درمانی مرکز آموزشی ـ درمانی کودکان قدس، امید به زندگی را در چهره این فرشته های زمینی، مشاهده کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، این برنامه شاد و مفرّح با مضمون حفظ محیط زیست، در محوطه بخش شیمی درمانی مرکز فوق برگزار شد و حال و هوای خاصی به این مجموعه درمانی و سایر کودکان بستری در بخش های آن داد.

این برنامه حاصل همکاری مسئولان مرکز آموزشی ـ درمانی کودکان قدس، موسسه همیاران سلامت مینودر و سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری قزوین بود و موفق شد کودکان بستری در بخش ها را با شور و شوقی وصف ناپذیر به محوطه مرکز بیاورد تا شاهد هنرنمایی عمو باغبان و مبارک باشند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 53518439 تعداد بازديد زيرپورتال: 77492 اين زيرپورتال امروز: 21 سایت در امروز: 91 اين صفحه امروز: 6