نود و سومین نشست شورای HSR دانشگاه برگزار شد

نود و سومین نشست شورای پژوهش های کاربردی در سیستم های بهداشتی ـ درمانی«HSR» در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این برنامه، دکتر ناصرپور  معاون پژوهش و فناوری  دانشگاه، دستورالعمل شورای سیاستگذاری HSR در دانشگاه های علوم پزشکی کشور را برای اعضای شورا قرائت و بر روی مداخله ای بودن طرح های HSR تاکید کرد و مقرر شد دستورالعمل این گونه طرح ها، دوباره به حوزه های معاونتی دانشگاه، دانشکده ها و مراکز تحقیقات اعلام شود.

دکتر اسکویی معاون بهداشتی دانشگاه نیز پس از اعلام وجود اطلاعات مفیدی در آن معاونت، خواستار راهنمایی برای انجام مداخلات علمی و قابل اجرا در این حوزه شد.

در ادامه، اعضای شورا بر لزوم ارائه طرح هایی با هدف تغییر رفتار مردم و ارتباط بیشتر بین دستگاه های اجرایی تاکید کردند و پیشنهاد شد ضمن مشخص کردن برنامه ها و سیاست های آتی، نشست های شورا در دو سطح برگزار شود.

در پایان نیز گزارش نهایی دو طرح تحقیقاتی نظام جامع سلامت؛ شامل: «ساماندهی طرح ها و پایان نامه های انجام شده...» و «تعیین اولویت های پژوهشی سلامت استان...» قرائت شد . در این نشست، دکتر صفری واریانی، دکتر باریکانی، دکتر پاکپور و اکرم شاهرخی نیز حضور داشتند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 53410699 تعداد بازديد زيرپورتال: 77414 اين زيرپورتال امروز: 49 سایت در امروز: 56803 اين صفحه امروز: 37